„DADDY” - LGBT komēdijdrāma par nobriedušu geju draudzību

„DADDY” - LGBT komēdijdrāma par nobriedušu geju draudzību

2016. gada 9. februāris

DADDY jeb latviski papucītis ir komēdijdrāma par pieaugušo geju draudzību un dažādām draudzības peripetijām visās vārda nozīmēs. Filma pirmizrādi piedzīvoja jau 2015. gadā Monreālā (ASV), taču Losandželosā tā iznāks tikai šī gada 1. aprīlī. Internetā tā būs pieejama nedaudz vēlāk. Jāpiebilst, ka aizraujošā komēdijdrāma paguvusi iegūt vairākus nozīmīgus apbalvojumus dažādos filmu festivālos.

Par filmas veidošanu jāpateicas režisoram Džeraldam Makkalačam (Gerald McCullouch), kurš, starp citu, filmā spēlē vienu no lomām, kā arī scenārija autoram Denam Viam (Dan Via), kurš arī pats spēlē filmā. Vēl filmā redzami tādi aktieri kā Džeimijs Sepero, Tamlins TOmita, Tonijs Vinners, Džons Rabenšteins, Džejs Džeksons un Makenzijs Astins.

Filmu balstot uz Vias dompilno un asā manierē sarakstīto lugu, komēdijdrāma DADDY galvenokārt atspoguļo Kolina Makkormaka (lomu atveido Makkalačš) dzīvi.

Kolins uzskata, ka viņam ir viss – lielisks darbs, nemainīga jaunu, seksīgu puišu plūsma vienas nakts sakariem, un labākais draugs, kuru filmā atveido Via. Taču tad pēkšņi notiek kaut kas, kas izjauc Kolina ikdienu – viņa darba vietā parādās jauns praktikants – apburošs un šarmants. Tas Kolinu burtiski „nogāž” no kājām. Kolinam pēkšņi sāk parādīties cita vīzija – jaunajā māceklī viņš saskata potenciālu. Kolins sāk domāt par ģimenes veidošanu. Taču tas, ko Kolins beigās atklāj, ir tumšs noslēpums, kas gan Kolinam, gan viņam dārgiem cilvēkiem varētu maksāt visu.

Komēdijdrāma DADDY būs pieejama ITunes, Amazon, Instant un Google Play sākot ar 5. aprīli.

Avots: http://goo.gl/0EuG1K