Kima Deivisa beidzot „atmaigst”

Kima Deivisa beidzot „atmaigst”

2016. gada 11. februāris

Bēdīgi slavenā Kima Deivisa beidzot atmaigusi – ierēdņiem tiek dota atļauja izsniegt laulību licences viendzimuma pāriem. Nu ikviens viendzimuma pāris, kurš vēlas reģistrēt laulību Kentuki štata Rouvanas apgabalā, var to droši darīt, nebaidoties tikt atraidītiem.

Kā ziņots iepriekš, pērn rudenī tika sacelta milzīga jezga ap kādu Kentuki štata laulību reģistrācijas iestādes darbinieci Kimu Deivisu, kura atteicās reģistrēt geju pāru laulības pat par spīti ASV Augstākās tiesas lēmumam legalizēt viendzimuma laulības visos ASV štatos.

Kima Deivisa laulībā stājusies četras reizes. Sieviete kopš bērna kājas audzināta kristīgā vidē, kas arī kalpojis par iemeslu pretoties ASV Augstākās tiesas lēmumam. Pēc vairāku geju pāru noraidīšanas Deivisa bija spiesta pavadīt piecas diennaktis ieslodzījumā.

Kā vēlāk tika noskaidrots, pēc iznākšanas no ieslodzījuma, Deivisa esot atmaigusi, dodot atļauju laulību iestādes darbiniekiem reģistrēt viendzimuma pāru laulības, taču tika veiktas nelielas izmaiņas laulību licencēs – pēc Deivisas vēlēšanās, no laulību licencēm tika dzēsts viņas vārds, uzvārds un amats. Atļauja tika dota, kā rezultātā, kopš Decembra Deivisas dati vairs neparādās laulību licencēs.

Avots: http://goo.gl/LJZtAY