Konceptuāli jaunais Top Club visiem brīvdomīgajiem cilvēkiem ir atvērts

Konceptuāli jaunais Top Club visiem brīvdomīgajiem cilvēkiem ir atvērts

2017. gada 25. februāris

Skanot klasiskai vijoļu mūzikai kluba stilā, iznesīgiem vīriešiem, seksīgi dejojot uz skatuves paaugstinājuma, un, uzstājoties grupai no Londonas (AM2PM - Matt Kye & Alec Sun Drae), jaunais TOP Club ir atvērts!

Grandiozās atklāšanas svinības ilgs divus vakarus pēc kārtas – naktī uz sestdienu klubu iesildīja kluba īpašnieku aicinātie viesi (tuvākie draugi, paziņas, sadarbības partneri, arī portālam www.pride.lv bija tas gods pievienoties ballītei), turpretī naktī uz svētdienu (tātad – šonakt!!!) aicināti visi interesenti.

Live Vocal Dj Set, ko izpilda AM2PM - Matt Kye & Alec Sun Drae, turpināsies arī šonakt. Mūzika, kas iekustina, balss, kas iedvesmo. Kluba mūzika, alkohola un jautrības jūra garantēta arī atvēršanas svētku turpinājumā!

Kāds tad ir jaunais Top Club? Ar ko tas atšķiras no iepriekšējā, kas ilgus gadus bija teju vai Alfrēda Kalniņa ielas viena no apmeklētākajām ēkām? Tie ir jautājumi, kas gluži nevilšus pavada un pavadīs katru jaunā kluba viesi, ja viņš agrāk ir bijis arī XXL. Tāda cilvēcīgā interese – salīdzināt.


Gods kam gods – Top Club īpašnieki īpaši piedomājuši, lai jaunais klubs būtu pavisam citādāks kā iepriekšējais. Jauns interjers (sienu krāsu maiņa un ne tikai), zudušas, tā sauktās, melnās istabas ar porno uz ekrāniem, tā vietā Top Club iekārtojis lounge zonu (zvilnēšanai un sarunām ērtajos dīvānos, fonā vērojot video filmas). Deju zālē mainījies dj pults izkārtojums un zuduši dzelzs būri... Nepiespiestā gaisotnē skan kluba mūzika, plūst alkohola straumes, dejas uzsit augstu vilni... Izbūvēta atsevišķa zona smēķētājiem.

Plašāks, jaunāks, kičīgāks... Tā pāris vārdos var raksturot jaunatvērto Top Club klubu + bāru, kurš klientiem būs arī pieejamāks, jo arī pēc darba dienas te varēs iegriezties un bārā iemalkot pa kokteilim vai citam dzērienam un uzkodām.

Tiesa, jaunā TOP Club patiesā atmosfēra vēl tikai veidojas, jo lielu lomu tajā spēlēs kluba patstāvīgie klienti. Tomēr jau tagad var just, ka kluba īpašnieki visu iekārtojuši un radījuši ar mīlestību un, sekojot savai idejai līdz galam! Viss ir pārdomāts, lai katrs kluba viesis justos komfortabli un varētu domāt tikai par to, kā pēc iespējas labāk pavadīt savu brīvo laiku.

Bet tiem, kas bija pieraduši doties uz leģendāro Alfrēda Kalniņa ielas geju klubu, lai nodotos seksa priekiem, nu šī iespēja ir zudusi. Top Club īpašnieki apzināti mainījuši kluba konceptu, jo viņu vēlme bija radīt LGBT kopienai un brīvdomīgajiem cilvēkiem citu vidi un citu klubu! Klubs ir daudzveidīgāks un klientiem draudzīgāks.

Viennozīmīgi var teikt – Rīgai ir vajadzīgs vēl viens klubs, kurā izklaidējas LGBT kopiena un viņu draugi. Vēlam panākumus un izturību visai TOP Club komandai!

Ir laiks iečekot, kāda gaisotne valda jaunajā klubā! Vēl var pagūt iegādāties biļetes uz atvēršanas ballītes turpinājumu. Šeit var iegādāties biļetes.


Kintija Bulava, www.pride.lv

Atstāt komentāru
Komentāri
    Esi pirmais un atstāj komentāru!