Lady Gaga solās iestāties par LGBT tiesībām arī Trampa valdīšanas laikā

Lady Gaga solās iestāties par LGBT tiesībām arī Trampa valdīšanas laikā

2016. gada 4. decembris


“Mums jāpaliek šajā jaukajā vietā un mums ir jābūt vienotiem šajā laikā, un mums ir jācenšas būt tik harmoniskiem, cik vien spējam,” teikusi pasaules slavenā dziedātāja Lady Gaga.

“Esmu kļuvusi vecāka, un ar vien vairāk apzinos to, cik daudz es ar savu viedokli šajā pasaulē spēju ietekmēt. Es vēlos būt paraugs, cik daudz vien tas iespējams,” pēc Trampa ievēlēšanas komentē mūziķe.

Šīs atziņas no dziedātājas puses nākušas intervijā ar raidsabiedrību BBC, kuras laikā tika apspriesta tēma par iespējamiem draudiem, kas skars LGBT sabiedrību pēc jaunā ASV prezidenta stāšanās amatā.

Dziedātāja Londonā viesojās, lai sniegtu ekskluzīvu koncertu Vestfīldas iepirkšanās centrā Rietumu Londonā. Dzirdēt mūziķi dzīvajā izdevība tika dota vien dažiem laimīgajiem mūziķes faniem, kuri biļetes bija laimējuši īpašā loterijā. Pirms koncerta izdevību tvēra arī raidsabiedrības BBC pārstāvji.

“Man ir ļoti svarīgi, lai Amerikas LGBT sabiedrība zinātu, ka gan es, gan citi, kas mīl un atbalsta LGBT ļaudis, ir gatavi darīt visu, kas mūzu spēkos, lai turpinātu pēdējos astoņos gados iesākto darbu LGBT tiesību jomā,” izteikusies Lady Gaga.

Dziedātāja piebildusi, ka valstī nebūs progresa politiskajā jomā, kamēr tas nenotiks sociālajā jomā. Lady Gaga ir apņēmusies izmantot savu popularitāti, lai iestatos par LGBT ļaudīm vēl aktīvāk, jo mūziķe ir apjautusi, cik daudz patiesībā viņa ar savu ‘balsi’ spēj paveikt.

Avots: https://goo.gl/NleAOX


Atstāt komentāru
Komentāri
    Esi pirmais un atstāj komentāru!