Trampa inaugurācijas ceremonijā uzstāsies vairāki anti-LGBT garīdznieki

Trampa inaugurācijas ceremonijā uzstāsies vairāki anti-LGBT garīdznieki

2016. gada 30. decembris

Donalda Trampa inaugurācijas ceremonija norisināsies 2017. gada 20. janvārī Vašingtonā. Komanda, kas veic sagatavošanās darbus, sniegusi plašākus komentārus saistībā ar ceremonijas programmu.

Viens no spilgtākajiem garīgajiem līderiem, kas ņems dalību jaunā prezidenta inaugurācijas ceremonijā, ir Franklins Grehems (Franklin Graham). Grehems ir vīrs, kurš joprojām pauž stingru nostāju viendzimuma laulību jomā, proti, aicinot cilvēkus iestāties pret šo viendzimuma savienību. Taču Grehems nebūs vienīgais garīdznieks, kas pēdējo gadu laikā aktīvi iestājies pret viendzimuma laulībām un geju/lesbiešu tiesībām.

Ceremonijas laikā runu teiks arī bīskaps Veins Džeksons (Wane T. Jackson) un Rabi Marvins Hiers (Rabbi Marvin Hier). Arī šie garīdznieki ASV ir pazīstami kā anti-LGBT aktīvisti. Kas attiecas uz galveno viesi Grehemu, viņš ne tikai nosodījis viendzimuma laulību legalizēšanu, bet arī slavinājis Ziemeļkarolīnas HB2 likumu, kas paredz liegumu transpersonām izmantot labierīcības, kas atbilst viņu izvēlētajam dzimumam.

Sociālās tīklošanas vietnē mācītājs Franklins Grehems paudis sajūsmu par Donalda Trampa ievēlēšanu prezidenta amatā, sakot, ka šī esot lieliska izdevība pielikt punktu viendzimuma laulībām.

Avots: GayStarNews


Atstāt komentāru
Komentāri
    Esi pirmais un atstāj komentāru!