"Icon Bar & Night Club" uzsāk sadarbību ar "Bumerstyle Latvija"!

"Icon Bar & Night Club" uzsāk sadarbību ar "Bumerstyle Latvija"!

2019. gada 4. oktobris

Lieliskas ziņas pašā nedēļas nogalē!

Pēc iepriekšējās ziņas, kad "Icon Productions" vērsās pēc ikviena, kas vēlas atbalstīt kluba darbību un kopā strādāt pie tā attīstības, ar mums sazinājās autokluba "Bumerstyle Latvija" administrācija, izsakot vēlmi sadarboties! Hip Hip Urā!

"Icon Productions" ir uzsācis sadarbību ar BMW zīmola automīļu klubu "Bumerstyle Latvija" un piedāvā vēl nebijušas atlaides tā biedriem!

No 2019. gada 24. oktobra ikvienam autokluba biedram tiks piešķirtas vairākas atlaides sadarbībā ar "Icon Poductions" un "Icon Bar & Night Club"!
20% atlaide ieejas biļetēm "Icon Productions" organizētajos pasākumos;
20% atlaide ieejas maksai "Icon Bar & Night Club" naktsklubā;
10% atlaide "Icon Bar & Night Club" kluba bārā;

Piedāvātās atlaides būs derīgas, uzrādot kluba biedra karti pirms biļešu, ieejas maksas vai dzērienu iegādes. "Icon Productions" patur tiesības atteikt atlaidi un ziņot kluba administrācijai par iespējamām aizdomīgām darbībām un/vai viltotām biedru kartēm.

Vairāk par "Bumerstyle Latvija" uzzini šeit!

Savukārt "Icon Bar & Night Club" komanda atgādina - pirmais burziņš būs trīs dienu garumā un vairāk informācijas sekos drīzumā!

Pride.lv komanda apsveic gan "Icon Productions", gan "Bumerstyle Latvija" ar jaunas sadarbības aizsākumu un aicina arī citas fiziskas un juridiskas personas sadarboties. Par iespējamu sadarbību lūdzam sazināties ar "Icon Productions" direktoru Weisu ar e-pasta starpniecību: management@houseofweiss.info .

Rakstu sagatavoja un ievietoja Edgars Kozuliņš.

"Icon Bar & Night Club" uzsāk sadarbību ar "Bumerstyle Latvija"!