Grandiozais Ņujorkas praids jau nākammēnes

Grandiozais Ņujorkas praids jau nākammēnes

2016. gada 18. maijs

Lielākais pasaules mēroga LGBT notikums – Ņujorkas praids 2016 – norisināsies no 19. līdz 26. jūnijam. Šī gada tematika ir “Egualty Needs You” jeb “Vienlīdzībai tevi vajag”.

Ņujorkas praida izpilddirektors Kriss Frederiks (Chris Frederick) par šī gada tēmu izsakās šādi: “tēma kalo ar atgādinājumu, ka pasaulē joprojām norisinās cīņa par pilnīgu vienlīdzību un par to, ka pilnīgi katrs no mums šai pasaulē var kaut ko mainīt”.

Ņujorkas tūrisma kompānijas NYC&Company galvenais direktors Freds Diksons (Fred Dixon) aicina ik vienu piedalīties šajā grandiozajā un neazmirstamajā pasākumā: “Nav svarīgi no kurienes tu nāc. Mēs aicinām gan pilsētas iedzīvotājus, gan apmeklētājus no visas pasaules piedalīties dzīvīgajos un krāšņajos praida nedēļas pasākumos, kas norisināsies šī gada jūnijā un jūlijā.”

26. jūnijā Ņurorkas ielās izies tūkstošiem cilvēku, lai kopā dotos vienotības gājienā un svinētu dažādību – tā būs lielā Ņujorkas praida parāde. Savukārt pirms parādes, 24. jūnijā, klubā “Diamond Horseshoe” norisināsies grandioza ballīte, kuras tematika šogad būs “Neona gaismas”. Apmeklētāji tiek aicināti ietērpties visspilgtākajās un krāšņākajās drēbēs, kādas iespējams atrast. Sīkāku informāciju par praida nedēļas notikumiem iespējams aplūkot šeit.

Avots: http://goo.gl/LYswIW


Atstāt komentāru
Komentāri
    Esi pirmais un atstāj komentāru!