Klubs – bārs Golden jau gatavs jaunajai rudens sezonai

Klubs – bārs Golden jau gatavs jaunajai rudens sezonai

2018. gada 21. augusts

Tautās runā, ka 1. septembris ir otrais jaunais gads, kad atskatīties uz paveikto un atkal izvirzīt jaunus plānus un izaicinājumus. Ar kādām domām jauno rudens sezonu sagaida Golden, kurš, starp citu, uzsāk jau 12. rudens sezonu? Jautājam jaunajam kluba vadītājam Ērikam Kiščenko.

- Jauno sezonas atklāšanu gaidām ar patīkamu satraukumu. Es pats biju prom vairāk nekā septiņus mēnešus. Biju devies bērnu kopšanas atvaļinājumā. Tagad ir tāds patīkams satraukums – gribas atkal satikt visus patstāvīgos kluba viesus, iepazīties ar jaunajiem klientiem. Jau pašlaik aktīvi plānojam jaunās sezonas pasākumus. Pasākumu būs daudz un pasākumu viesu – dažādi. Piemēram, naktī no 8. uz 9. septembri Goldenā viesosies grupa Kontraflovs. Notiks grupas veidotā projekta “Pasaule Pieder Tiem, Kuri Mīl” video prezentācija.

Ko jaunu Goldens šoruden piedāvās saviem klientiem?

Pirmais, ko mainīšu, atgriežoties klubā, samazināšu ūdens cenu. Pieturēsimies pie pārbaudītajām vērtībām. Katru piektdienas un sestdienas vakaru Goldenā notiks tematiskie vakari. Prognozēju, ka tematisko vakaru skaits varētu palielināties.

Kur rodas idejas šiem tematiskajiem vakariem?

Tās dzimst spontāni. Vispirms ir ideja, tad to kopā ar komandu slīpējam to kā dimantu, līdz rodas tas, ko vēlamies nakts laikā paši redzēt un rādīt bāra klientiem. Reizēm idejas rodas, jo kalendārā tuvojas kāds zīmīgs datums vai gadskārta. Citreiz, lasot ziņas ziņu portālos, saprotam – o, te ir Golden burziņa tēma. Reizēm burziņa tēmas atkārtojas, bet pats burziņš nekad – katru reizi tas Goldenā ir unikāls un neatkārtojams. Protams, tematiskajos vakaros būs īpašie viesi – viņi dziedās, dejos…

Kāds ir tavs atgriešanās stāsts Goldenā?

Sāku strādāt Goldenā 2012. gada 2. novembrī. Finišēju pagājušā gada decembra beigās. Mazliet sajutu rutīnu, tādēļ gribēju kaut ko dzīvē mainīt. Tas sakrita arī ar brīdi, kad ģimenē piedzima pirmdzimtais. Gribēju atpūsties un būt līdzās bērniņa auklēšanas laikā. Tā pieņēmu lēmumu pauzītei. Par atgriešanos Goldenā daudz nedomāju. Tagad, kad mazais jau paaudzies, sāku skatīties uz darba iespējām un izlēmu atgriezties klubā, kur viss jau zināms un iemīļots.

Turklāt Goldenā ir arī finansiāla caurredzamība. Saņemu oficiālu darba algu. Par mani tiek nomaksāti visi nodokļi un man ir sociālās garantijas. Strādājot šeit, zinu, ka nav un nebūs nekādu zemūdens akmeņu. Tas bija viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ nolēmu atgriezties, jo darba tirgū atrast darbu, kurā alga tiek maksāta nevis aploksnēs, bet oficiāli – tā ir liela pievienotā vērtība.

Kā tu raksturotu Golden kluba klientus?

Kad sāku strādāt Goldenā 2012. gadā, pirmie mēneši man bija ļoti smagi. Man bija 20 gadu, pats tāds jauns, uzreiz pēc vidusskolas, bet publika ļoti zolīda, pieklājīga un arī ļoti prasīga. Publika tāda ir arī šobrīd. Prasīga, pieklājīga un labi dejotāji. Ir ļoti patīkami strādāt bārā, kurā ir tik patīkama publika. Publika arī veido Golden brīvo atmosfēru. Brīvības sajūta ir viena no spilgtākajām Golden bāru raksturojošām iezīmēm. Ne jau mēs atveram klubu un radām brīvību. To dara mūsu apmeklētāji, kas ar savu pozitīvo attieksmi un emocijām aplipina arī citus klientus.

Vai bārā dzērienu klāstā arī gaidāmi jaunumi?

Katru sezonu bāra dzērienu karte mazliet mainās. To pielāgojam klientu vēlmēm. Šajā rudenī bārā būs jauni dzērieni. Aicinu viesus nākt uz klubu un tos nogaršot. Uz tikšanos Goldenā!


Kintija Bulava, www.pride.lv

Atstāt komentāru
Komentāri
    Esi pirmais un atstāj komentāru!